Survivor Almeda ölümden döndü! Takipçilerinden yardım istedi

Survivor 2025 yarışmacısı Almeda Baylan, geçirdiği trafik kazasını sosyal medya hesabından duyurdu. Baylan, içinde bulunduğu aracın beş takla atarak uçurumdan yuvarlandığını açıkladı.

TAKİPÇİLERİNDEN YARDIM İSTEDİ

Baylan, yaptığı paylaşımda araçtan herkesin çıktığını, ancak aracın yandığını belirtti. Kazanın ardından yardım isteyen yarışmacının göğsünde ağrı olduğu ve bu nedenle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu ancak iç kanama geçiren ve kan kaybı olan yaralılar olduğu öğrenildi.

Related Posts

Şehit babasına pes dedirten oyun: ‘Vatanı FETÖ’cülere mi bırakacağız’

Adana’da şehit babası Mehmet Yiğit, kendini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düşerek oğlunun şehit tazminat parasının 1,2 milyon TL’sini kaptırdı.

Beyaz Saray: Ukrayna’ya ABD askeri gönderilmeyecek

Beyaz Saray: Ukrayna’ya ABD askeri gönderilmeyecek

Komisyona böyle geldiler: Şehit ve gazilerden çok sert Öcalan açıklaması!

İktidarın Terörsüz Türkiye adını verdiği süreçte TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 4. toplantısında konuşmak üzere gaziler de Meclis’teki yerini aldı. Bir gazinin koltuk değneğiyle Meclis’e girmesi dikkat çekti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’nden Mustafa Işık ise, “Teröristbaşı Öcalan’a kısmı af ya da genel affın gündeme gelmesini kabul etmiyoruz. Teröristbaşının fotoğraflarının sokaklarda dolaşmasına izin verilmemeli” dedi.

Türkiye, Coğrafya Olimpiyatı’nda 4 Bronz Madalya Kazandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Türkiye’nin 21. Coğrafya Olimpiyatı’nda 4 bronz madalya kazandığını duyurdu.

Marmara Depremi Van’da Anıldı

Van’da, 1999 Marmara depreminde hayatını kaybedenler için anma töreni düzenlendi.

Özel Bireyler Festivale Renk Katıyor

Kastamonu Festivali’nde özel bireyler ve anneleri, coğrafi işaretli etli ekmek ikram ediyor.