Ömer Çelik’ten Bolu’daki yangın faciasına ilişkin açıklama

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Adana’da Kadın Kolları Kongresine Katıldı

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’da Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen İl Kadın Kolları 7’nci Olağan Kongresi’ne katıldı.

Ömer Çelik, konuşmasında İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Hacer Söylemez ve ekibine başarılar diledi. Ayrıca birlik ve beraberlik mesajları veren Çelik, Bolu’da yaşanan yangın faciasına da değindi. “Geçtiğimiz günlerde pek çok üzücü olay meydana geldi. Bolu’da yaşanan felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Konya’daki bina çökmesi olayı da hepimizi derinden üzdü. Araştırmalar neticesinde sebepleri ve failleri bulunacak, şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır” şeklinde konuştu.

”Kadınlarımız 15 Temmuz’da En Ön Saftaydı”

15 Temmuz darbe girişiminde, tankların üzerine yürüyen kadınların cesaretinden bahseden Çelik, “Darbecilere karşı direnenlerin ön saflarında kadınlarımız vardı. Türkiye’nin demokrasisinin güçlü olmasının temelinde kadınlarımızın cesareti vardı. Onlar, gelecek nesiller için mücadele ettiler” ifadelerini kullandı.

”Adanalı Anca Deli Gibi Sever”

Çelik, tribünde yer alan bir pankartı görüp, kadınları sahneye çağırdı. “Sahnedeki yazıyı görünce gülümsedim. Adana, sevgiyi deli gibi yaşayan bir şehir. Bizler siyasette kararlı olmayı Adana’nın kadınlarından öğrendik. Cumhurbaşkanımıza gönderilen bu mesaj, kongremizin hatıralarında yer edecek” dedi.

Related Posts

İsrail’den Şam’daki Genelkurmay Başkanlığı karargâhının giriş kapısına hava saldırısı!

İsrail’den Şam’daki Genelkurmay Başkanlığı karargâhının giriş kapısına hava saldırısı!

Şam’a bağlı tanklar Süveyda’ya girdi: İsrail uçakları vurdu, ateşkese rağmen Şam güçleri ile Dürzi kuvvetler arasında çatışmalar sürüyor

Şam’a bağlı tanklar Süveyda’ya girdi: İsrail uçakları vurdu, ateşkese rağmen Şam güçleri ile Dürzi kuvvetler arasında çatışmalar sürüyor

‘Hanzala’ Gazze yolunda: Özgürlük Filosu İsrail ablukasını kırmak için yeniden harekete geçti

Özgürlük Filosu Koalisyonu, Gazze kuşatmasını kırmak için bu kez “Hanzala” (Handala) gemisiyle yola çıktı. Dün Sicilya’nın batısındaki Siraküza Limanı’ndan sloganlarla uğurlanan gemide, Avrupa Parlamentosu milletvekilleri Gabrielle Cathala ve Emma Fourreau’nun aralarında olduğu 16 aktivist var. İsrail’in haziran ayında “Madleen” gemisinde alıkoyup deport ettiği Yasemin Acar da ‘Hanzala’da yer aldı.

Hava açtı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti bir kez daha göründü

Ardahan’da ‘doğal mucize’ olarak nitelendirilen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti, yağmurun ardından havanın açmasıyla Karadağ sırtlarında belirdi ve sevinçle karşılandı.

Trump’tan suikast girişimine yönelik dikkat çeken ifade

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz 2024’te uğradığı suikast girişimine ilişkin, “Olmaması gereken hatalar yapıldı” dedi. Trump, Beyaz Saray’da, Fox News Televizyonu’nda program yapan oğlu Eric Trump’ın eşi Lara Trump’a suikast girişiminin yıl dönümü …

Havaalanına bu eşyaları götürenlere para cezası kesilecek

Avrupa’da bazı ülkelerde tatil dönüşü havaalanında veya gümrükte sahte ürünlerle yakalanan kişilere para cezası kesilecek.