MİT Başkanı İbrahim Kalın Şam’a gitti

Türkiye’den Yüksek Düzey Ziyaret: İbrahim Kalın Şam’da

Suriye’de HTŞ öncülüğündeki muhalif grupların Beşar Esad rejimini devirmesi sonrasında yeni hükümet, çeşitli alanlarda yenilikler yapmaya devam ederken; Türkiye’den önemli isimler de Suriye’ye giderek temaslarını güçlendiriyor.

Son olarak Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, beraberindeki heyet ile birlikte Suriye’de yeni yönetimin lideri Ahmed Şara ile görüşmek üzere Şam’a gitti.

Şam ziyareti sırasında, ikili ilişkiler, terörle mücadele ve yeniden inşa süreçleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Related Posts

Ordu’da Patlayan Mayın İmha Edildi

Ordu’da dalgıçlar tarafından bulunan patlamış mayın, güvenlik önlemleriyle imha edildi.

Görme Engellilerden Dayanışma Etkinliği

Altı Nokta Derneği Bilecik Üyeleri, kaynaşma etkinliğinde bir araya gelerek dayanışmayı güçlendirdi.

Beşiktaş’ta Sakatlık Şoku

Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun, hazırlık maçında uyluk üst adalesinde gerilme ve kanama tespit edildi.

Ayyıldız Adli Kontrolle Tahliye edildi

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ayyıldız, tefecilik suçlamasıyla tahliye oldu.

Aynı uçakta gelecekler! Süper Lig devinden çifte transfer

Süper Lig devi Fenerbahçe, Paris Saint-Germain forması giyen Milan Skriniar ve Marco Asensio transferlerini bitiriyor. Sarı-lacivertliler, iki yıldız oyuncu için Paris Saint-Germain kulübü ile anlaşmaya vardı. Transferlerin KAP’a bildirilmesi bekleniyor. Fenerbahçe, Slovak stoper Milan Skriniar ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Milan Skriniar bu sözleşmeyle, bonuslarla birlikte yıllık 7.5 milyon euro kazanacak.

Türk Savunma Sanayisinden Elektrikli 4×4 Araç

Nurol Makina, IDEF 2025’te elektrikli eNMS-L zırhlı aracını tanıtacak, geleceğin askeri araçlarına örnek olacak.