Odun kavgasında ortalık kan gölüne döndü

Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Odun Kesme Olayı: 6 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi’nde, 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda komşular arasında motorlu testere ile odun kesme sebebiyle bir tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve iki aile arasında yaşanan yumruklu ve sopali çatışmada A.D. (60), M.Y., N.Y., D.Y., Y.K. ve L.K. yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan 6 yaralı çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

‘Hanzala’ Gazze yolunda: Özgürlük Filosu İsrail ablukasını kırmak için yeniden harekete geçti

Özgürlük Filosu Koalisyonu, Gazze kuşatmasını kırmak için bu kez “Hanzala” (Handala) gemisiyle yola çıktı. Dün Sicilya’nın batısındaki Siraküza Limanı’ndan sloganlarla uğurlanan gemide, Avrupa Parlamentosu milletvekilleri Gabrielle Cathala ve Emma Fourreau’nun aralarında olduğu 16 aktivist var. İsrail’in haziran ayında “Madleen” gemisinde alıkoyup deport ettiği Yasemin Acar da ‘Hanzala’da yer aldı.

Hava açtı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti bir kez daha göründü

Ardahan’da ‘doğal mucize’ olarak nitelendirilen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti, yağmurun ardından havanın açmasıyla Karadağ sırtlarında belirdi ve sevinçle karşılandı.

Trump’tan suikast girişimine yönelik dikkat çeken ifade

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz 2024’te uğradığı suikast girişimine ilişkin, “Olmaması gereken hatalar yapıldı” dedi. Trump, Beyaz Saray’da, Fox News Televizyonu’nda program yapan oğlu Eric Trump’ın eşi Lara Trump’a suikast girişiminin yıl dönümü …

Havaalanına bu eşyaları götürenlere para cezası kesilecek

Avrupa’da bazı ülkelerde tatil dönüşü havaalanında veya gümrükte sahte ürünlerle yakalanan kişilere para cezası kesilecek.

Türk halkının bağışıyla Gazze’de 7 ay sonra ilk kez et tüketildi

Gazze’de abluka altında yaşam mücadelesi veren Abdullah ve ailesi, Türk halkının bağışlarıyla ulaştırılan konserve et sayesinde 7 ay sonra ilk kez et yediklerini söyledi. Hina İsmail: “Evimizde ne yemek ne un vardı. Çocuklarımız yaklaşık 7 aydır et tüketememişti” diyerek Türkiye’ye teşekkür etti.

AKP’den PKK’nın silah bırakma töreni sonrası ilk açıklama: Kritik bir eşik geçildi

AKP’den PKK’nın silah bırakma töreni sonrası ilk açıklama: Kritik bir eşik geçildi