Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kızılkaya, belediyenin tesislerinde incelede bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, belediyenin tesislerinde incelemelerde bulundu.

Kızılkaya, beraberindeki yetkililerle kentin altyapısını güçlendirmek ve kesintisiz, sağlıklı su hizmeti sağlamak amacıyla Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (SİSKİ) bünyesinde hizmet veren içme suyu ve atık su arıtma tesisleri ile su depolarının bulunduğu bölgeyi ziyaret etti.

Tesisler hakkında bilgi alan Kızılkaya, kentin gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

Su israfına karşı uyarıda bulunan Kızılkaya, “Siirt’imizin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın temel hizmetlere erişimini en iyi şekilde sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Su hayattır. Su kaynaklarımızın kıymetini bilelim, suyumuza sahip çıkalım ve israf etmeden kullanalım.” ifadelerini kullandı.

Kızılkaya, ayrıca 30 Nisan Polis Özel Harekat Şehitleri Eğitim ve Atış Alanı’nı da ziyaret etti, burada görevli polislerle görüştü.

Related Posts

Yunanistan, İsrail Savunma şirketinden insansız denizaltılar alacak

İsrail merkezli IAI, mürettebatsız BlueWhale denizaltılarını Yunanistan’a satmak için anlaşma imzaladı. İstihbarat toplama ve mayın tespiti gibi yeteneklere sahip sistemin üretiminde Yunan HAI şirketi de yer alacak.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Suudi mevkidaşı Al Suud ile Pakistan ve Hindistan arasındaki gerilimi görüştü.

Deprem korkusu ‘taşınmayı’ düşündürtüyor: Marmara bölgesinde her üç çalışandan biri gitmeyi istiyor

İstanbul ve çevresinde ikamet eden çalışanlar üzerinde gerçekleşen bir araştırmaya göre, çalışanların büyük bir kısmı deprem endişesiyle taşınmayı düşünüyor.

Zelenski’nin açıklaması sonrası kafalarda bu soru var: Ukrayna Zafer Günü’nde Rusya’yı vuracak mı?

Rusya, 9 Mayıs’ta kutlanacak Zafer Günü’ne hazırlanıyor. 2. Dünya Savaşı’nda Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratılmasının kutlanacağı günde Moskova’da Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Brezilya Devlet Başkanı Lula Da Silva ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi …

Hindistan saldırısı sonrası Pakistanlılar stok yapmaya başladı

Hindistan ordusu, Pakistan ve Pakistan’a bağlı Azad Keşmir bölgesindeki “hedeflere” karşı askeri operasyon başlattığını bildirdi.

Saldırıların ardından eğitime ara verildi

Hindistan’ın saldırısının ardından Pakistan’da eğitime ara verildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir