Akşener’den uzun zaman sonra ilk fotoğraf

T24 Haber Merkezi

İyi Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, Meral Akşener‘i ziyaret etti. Uçak, Akşener’le çektirdiği fotoğrafı da paylaştı.

İyi Parti’nin eski Genel Başkanı Akşener’in son halini İyi Parti Sakarya İl Başkanı Uçak paylaştı.

“Medeniyet yollarının taşlarını yorulmadan döşeyen tüm cesurlara selamı var”

Uçak, Akşener’i ziyaret etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Uçak, “Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret ederek, hayır dualarını aldım. Kendisi çok iyi, medeniyet yollarının taşlarını yorulmadan döşeyen tüm cesurlara selamı var” ifadelerini kullandı.

Uçak, paylaşımında fotoğrafa da yer verdi. Akşener’in uzun bir aradan sonra ilk kez çektirdiği fotoğraf, sosyal medyada gündem oldu.


İyi Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak ve Meral Akşener

 

Related Posts

Amerikalı rapçi NBA YoungBoy 13. kez baba olacağını duyurdu

25 yaşındaki Amerikalı rapçi NBA YoungBoy 13. kez baba olmaya hazırlanıyor.

Kosova’da Orman Yangınına Mehmetçikten Destek

Prizren’deki orman yangınında KFOR bünyesindeki Türk askerleri yerel yetkililerle müdahalede bulundu.

Irak’ta bir ilk gerçekleşti: Kadın partisi kuruldu

Irak’ta bir ilk gerçekleşti: Kadın partisi kuruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e ‘Eurofighter’ cevabı: Dilenme zahmetinde bırakmayız

Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangınları ile ilgili soruşturmaların devam ettiğini belirterek “İhmali olan varsa gereken yapılacaktır. Az da olsa sabotaj ve kasıtlar var. 1 Haziran’dan bu yana 149 şüpheli gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı” dedi. Erdoğan orman yangınlarıyla ilgili AFAD’ın 51 ilde teşkilatlanmaya gideceği bilgisini paylaştı. Özgür Özel’in Almanya’nın Eurofighter kararında etkisinin olduğuna dair iddiasına da değinen Erdoğan “Biz bundan rahatsız olmayız. Onları teşekkür dilenme zahmetinde bırakmaz kendilerini tebrik etmekten yüksünmeyiz. Yeter ki Türkiye partisi olmayı başarsınlar.” dedi.

Kızılırmak’a giren genç kayboldu

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde, Kızılırmak’ta kaybolan 28 yaşındaki Ahmet Şimşek için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Sınav çıkışı çiçeklerle karşılayan baba, yarışma programında da kızının arkasında durdu

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası babasının çiçekle karşıladığı Çimen Gülen, babasıyla yaşadığı duygusal anlarla gündem olmuştu. Gülen, şimdi de yarışmaya programına katıldı. 100 bin TL’lik ödül kazanan Gülen’in babası yarışmada da kızının arkasında durdu.