Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı’ndan Akşener’e zehir zemberek sözler

AKP Kongresi’nde İYİ Parti’den Ayrılan Milletvekilleri AKP’ye Katıldı

AKP Kongresi’nde, İYİ Parti’den ayrılan ve eski Genel Başkan Meral Akşener’e yakınlığıyla bilinen bazı milletvekilleri AKP’ye katıldı. Parti yönetim listesine, AKP’ye yeni katılan isimler de dahil edildi.

Eski İYİ Partililere rozet takılması üzerine, kongrede bulunan İYİ Parti heyeti salonu terk etti. Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, AKP kongresinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, eski İYİ Parti Milletvekili Mehmet Ensarioğlu’na rozet takmasının ardından, eski İYİ Parti lideri Meral Akşener’e seslendi.

Üçok, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Meral Akşener, bugün AK Parti’ye geçen ve vatan haini Şeyh Said ile barışmamız lazım diye açıklamalarda bulunan İYİ Parti eski milletvekili Salim Ensarioğlu hakkında aşağıdaki twitti yazarak, bu kişi ile aynı partide yer almak istemiyorum dediğim için beni İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden almıştınız. Meral hanım, Sizin gibi siyasi tecrübesi olan birisinden beklenmeyecek bir şekilde, bütün tercihleriniz sayın Erdoğan ve AK Parti’ye yarıyor.”

Üçok ayrıca, “Seçtiğiniz milletvekilleri, birer birer kayıp gidiyorlar. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlık günler için en az sayın Erdoğan kadar siz de sorumlusunuz.” şeklinde devam etti.

Related Posts

Birleşmiş Milletlerden korkunç açıklama: Açlık çeken kadın ve kız çocuklarının sayısı 1 milyon

Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi’nden yapılan açıklamada, “Bir milyon. Gazze’de açlık çeken kadın ve kız çocuklarının sayısı bu. Bu korkunç durum kabul edilemez ve sona erdirilmelidir” denildi. İsrail’in ablukaya aldığı Gazze Şeridi’nde …

Bakanlık ‘E-imza’ sızıntısını açıkladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Genel Satış Daire Başkanı’nın e-Devlet hesabına bilgisi dışında giriş yapıldığını ve e-imza ile işlem yapılmadan duruma müdahale edildiğini açıkladı.

İsrail – BAE krizi… Arkasından taciz çıktı

İsrail’in Abu Dabi Büyükelçisi Yossi Shelley’nin bir yetkilinin eşini taciz ettiği öne sürülmesi Birleşik Arap Emirlikleri’nde diplomatik krize yol açtı.

Nagehan Alçı: İstanbul gözlerimizin önünde adım adım çöküyor

Nagehan Alçı: İstanbul gözlerimizin önünde adım adım çöküyor

Milli yüzücüden EYOF’ta altın madalya

Yüzmede Türkiye şampiyonluğu ve toplamda 80 madalyası bulunan 14 yaşındaki milli sporcu Eymen İbolar, 18. Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde (EYOF) altın madalya kazandı.

İsrailliler, Tel Aviv’e dikenli tel örecek

İsrailli rehinelerin aileleri, Netanyahu ve Trump yönetimine çağrı yaparak, “Onları evlerine getirin” dedi.