Dilan ve Engin Polat’a TMSF’den kötü haber! 76 milyon liralık dev satış…

Milda Gayrimenkul Otomotiv Anonim Şirketi’ne Ait Araçlar Açık İhale Yöntemiyle Satılacak

Dilan ve Engin Polat çiftinin sahibi olduğu Milda Gayrimenkul Otomotiv Anonim Şirketi’ne ait araçlar bugün açık ihaleyle yeni sahiplerini bulacak.

TMSF’nin atanmış kayyım olarak görevlendirmesinin ardından, bu kapalı otoparkta bulunan araçlar, 24 saat güvenlik kameralarıyla korunuyordu.

İhaleye katılmak isteyenler, tekliflerini öncelikle kapalı zarf içinde komisyona iletecekler.

Kapalı zarfların açılmasının ardından en yüksek teklifin muhammen bedelin üstünde olması durumunda açık artırma süreci başlatılacak. Komisyon onayının ardından, lüks araçlar yeni sahiplerini bulacak.

Bugün (22.04.2025) Saat 10:00’da TMSF’nin İstanbul’daki binasında gerçekleştirilecek ihaleyle ilgili detaylara TMSF’nin internet sitesinden ulaşılabilmektedir.

Satışa Sunulan Araçlar:

Related Posts

Kılıçdaroğlu’ndan gazeteci Nevşin Mengü hakkında suç duyurusu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Nevşin Mengü ile akademisyen Emrah Gülsunar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Anayasa komisyonu toplanıyor

AKP’nin kurduğu Anayasa komisyonu ilk toplantısını 4 Haziran’da yapacak.

İYİ Parti’nin TBMM başkan adayı Cihan Paçacı oldu

İYİ Parti’nin, TBMM başkan adayı İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı oldu.

Japonya’da, şirketler karbon emisyonu ticaret sistemine dahil oluyor

Japonya parlamentosu, ülkede faaliyet gösteren 300 ila 400 büyük ölçekli firmanın 2026 mali yılında uygulamaya konulacak karbon emisyonu ticareti sistemine katılmasını zorunlu kılan yasayı kabul etti.

İsrail ve ABD’nin kontrolündeki yardım kuruluşu yemek dağıtırken Filistinlilerin üzerine ateş açıldı: Hamas’tan ‘başarısız mekanizma’ açıklaması

Hamas, Gazze Şeridi’nin güneyinde açlıkla mücadele eden Filistinlilere yönelik yardım dağıtımı sırasında ateş açılması olayının, İsrail ve ABD’nin “şüpheli” yardım mekanizmasının başarısızlığını gösterdiğini bildirdi. ​​​​​​​Hamas, bu yardım dağıtım noktalarının bir gasp aracına dönüştürüldüğünü ve “tuzaklı insani koridorların” zorlama örneğinden başka bir şey olmadığını kaydetti.

SÖZCÜ TV 10 gün karartılacak. Yılmaz Özdil’den halka çağrı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında yapılan yayınlarla ilgili Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan ceza yağdı. SÖZCÜ TV’ye 10 gün ekran karartma cezası verildi. Ceza kararı SÖZCÜ Televizyonu’na ulaştı. SÖZCÜ TV 10 gün boyunca yayın yapamayacak! SÖZCÜ Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, kararı SÖZCÜ TV’de yayınlanan İpek Özbey’in sunduğu Kırmızı Beyaz programında yorumladı.