CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı tutuklandı

Kemalpaşa İlçe Merkezinde Duvar Yazıları İle İlgili Tutuklama Kararı

Kemalpaşa ilçe merkezinde farklı noktalara duvar yazıları yazıldığı ve bu yazıların AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içerdiği iddiasının ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlatmıştı.

Olayla ilgili olarak CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Deviren ve 3 kişi gözaltına alındı. İfadelerinin ardından haklarında ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ ve ‘kamu malına zarar verme’ suçlamalarıyla soruşturma başlatılan 4 kişi, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, tutuklu olarak yargılanacaklarının belirlenmesiyle birlikte kamuoyunda da farklı yorumlara neden oldu.

Related Posts

Avrupalı liderler, ateşkes talebiyle Ukrayna’da

Almanya, Fransa, İngiltere ve Polonya liderleri Rusya’ya, Ukrayna’da ateşkes ve müzakere masası çağrısı yapmak için Kiev’i ziyaret ediyor.

Meksika’dan Google’a dava

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, Google’a, ABD’de kullanılan harita uygulamasında “Meksika Körfezi” adını “Amerika Körfezi” olarak değiştirdiği gerekçesiyle dava açtıklarını duyurdu.

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

Gazze’de 65 binden fazla çocuk açlık nedeniyle ölüm riski altında: 40 gündür ekmeğe erişim yok

İsrail’in uyguladığı abluka nedeniyle Gazze’de 65 binden fazla çocuğun açlık kaynaklı ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi. Gazze’deki hükümetin medya ofisi yaptığı açıklamada “Bölgede 40 gündür hiçbir fırın çalışamıyor, halkın temel gıdası olan ekmeğe erişimi tamamen kesilmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ‘sessiz’ kaldı! Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulmalı…’

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenenin aksine terör örgütü PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ilişkin bir açıklama yapmadı. Özgür Özel’i ve İBB’yi hedef alan Erdoğan, “Sayın Genel Başkan’ın artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulması, ülkenin gerçek gündemine dönmesi gerekiyor” dedi.

Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir