Otoyolda feci kaza: 27 yaralı

İstanbul-İzmir Otoyolunda Yolcu Otobüsü Şarampole Devrildi: 27 Yaralı Var

İzmir’den İstanbul’a gitmek üzere yola çıkan Ç.S. idaresindeki yolcu otobüsü, İstanbul-İzmir Otoyolu Naipli mevkisinde şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 27 kişi yaralandı.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu Balıkesir Batı ve Kuzey gişeleri arasında otobüsün şarampole devrildiğini belirtti. Vali Ustaoğlu, paylaşımında, “İlk bilgilere göre 27 yaralı olduğu tespit edilmiştir. Olay yerine yeterince ambulans, UMKE, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiş olup, yaralılarımızın hastanelere sevkleri yapılmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Related Posts

Bamya ayıklayan Ezgi Mola isyan etti: Sol yanım uyuştu

Geçtiğimiz ay işletmeci Mustafa Aksakallı ile iki yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitiren oyuncu Ezgi Mola, oğluyla birlikte Çeşme’de tatile çıktı. Eski eşiyle çocukları için bir araya gelen Mola, mutfakta bamya temizlerken yaşadığı zorlukları sosyal medya hesabından esprili bir dille paylaştı.

MASAK’tan Sarallar raporu: Radara takılan 563 para transferi ve bahis parası

Sarallar olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturmada 52 şüpheliye kara para aklama suçlaması yöneltildi. Soruşturma kapsamında MASAK tarafından hazırlanan raporda, çarpıcı ayrıntılar yer aldı.

Yerli turizm coştu: Bir yılda yüzde 68 artış

Yerli turistlerin bu yılın ocak-mart döneminde yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 68,9 artarak 76 milyar 429 milyon 290 bin lira oldu.

Rusya’da “dijital gulag” dönemi: WhatsApp yerine devlet uygulaması “Max” geliyor

Putin’in imzaladığı kararla, Rusya’da dijital cihazlara devlet destekli uygulama “Max” önyüklü gelecek. WhatsApp gibi Batılı platformlara yasak kapısı aralanırken, veri gözetimi endişeleri büyüyor

“Engelsiz İşgücü Uyum Programı” hayata geçirildi: Engelsiz İUP başvurusu nasıl yapılır?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışabilir durumdaki engellilerin işgücü piyasasına entegrasyonunu desteklemek ve sosyal rehabilitasyonlarını güçlendirmek amacıyla “Engelsiz İşgücü Uyum Programı”nı başlattı. Program, kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde 81 ilde uygulanmaya başladı. Peki, engelsiz İUP başvurusu nasıl yapılır?

70 günlük tatil kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

Kimse onların tatile girmesini istemiyor çalışmalara devam etmesini bekliyordu. Ancak beklentiler boşa ç çıktı tam 70 günlük tatil kararı resmi gazetede yayınlanarak resmen başlamış oldu