Büyükşehir’den öğrencilere sıfır atık farkındalığı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Öğrencilere Sıfır Atık Bilincini Aşıladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere sıfır atık bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği etkinliklerle hem eğlenceli zaman geçirmelerini sağlıyor hem de öğretici bir rol üstleniyor.

Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı, Antalya Doğal Yaşam Parkı’nda özel bir etkinlik düzenleyerek Gülveren ve Kömürcüler İlkokullarından öğrencileri bir araya getirdi. Bu etkinlikte sıfır atık bilincini artırmaya yönelik eğitici ve eğlendirici oyunlar oynanırken, çocuklar yumurta taşıma yarışı gibi eğlenceli etkinliklere katıldılar.

“Dünyanın Geleceği” adlı oyun atölyesinde ise sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda çözüm odaklı oyunlar oynandı. Ayrıca, etkinlik kapsamında öğrenciler atık ahşaplardan kuş yuvaları ve maket evler üretirken, geri dönüştürülen atık kapaklardan yapılan rozetler öğrencilere hediye edildi.

Kaynak: BYZHA Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

İstanbul’da bu hafta birçok etkinlik gerçekleştirilecek

İstanbul’da bu hafta birçok etkinlik gerçekleştirilecek

Beyoğlu’nda “Kültür Sanat Buluşması” | Belediye Başkanı Güney: Gelin Beyoğlu Kültür ve Sanat Platformu’nu hayata geçirelim

Beyoğlu’nda “Kültür Sanat Buluşması” | Belediye Başkanı Güney: Gelin Beyoğlu Kültür ve Sanat Platformu’nu hayata geçirelim

İHH İyilikte Yarışan Sınıflar projesiyle 86 binden fazla yetime ulaştı

İHH İnsani Yardım Vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında yürütülen ‘İyilikte Yarışan Sınıflar’ projesi kapsamında öğrenciler, 81 ilde 86 bin yetime destek oldu.

Bakan Tekin tüm detaylarıyla anlattı: Lise eğitiminde model mi değişecek?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, zorunlu eğitimdeki muhtemel değişikliklere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. TRT Haber Özel Yayını’na katılan Bakan Tekin, sanayi ve ticaret sektörlerinin nitelikli eleman ihtiyacı konusundaki talepler doğrultusunda, önerilen modelleri titizlikle takip ettiklerini söyledi. Bakan Tekin, “Bunların içerisinde süzülecek, üzerinde uzlaşılmış konular olursa bunlar Kabine toplantısında istişare edilecek ve bir karar alınması gerekirse alınacak” dedi.

LGS ne zaman 2025, sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Geri sayım başladı! LGS’ye kaç gün kaldı?

LGS sınavı 2025 geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Haziran ayında gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınavın başvuru işlemleri “e-Okul” üzerinden tamamlandı. LGS 2025 birinci oturumda öğrencilere Türkçe, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabancı dil derslerinden toplam 50 soru sorulacak 75 dakika süre verilecek. İkinci oturumda ise öğrencilere matematik ve fen bilimleri derslerinden toplam 40 soru sorulacak ve 80 dakika süre verilecekLGS sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS ne zaman 2025? LGS’ye kaç gün kaldı? İşte, LGS sınav tarihi 2025

OGM 3477 personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli destek personeli alımında gözler OGM duyurular sayfasında

OGM 3477 personel alımı sonuçları, 28 Mart’ta sona eren başvuruların ardından binlerce adayın gündeminde yer alıyor. Orman Genel Müdürlüğü merkez ve taşra birimlerinde 3477 (üç bin dört yüz yetmiş yedi) adet sözleşmeli destek personeli alımı başvuruları sonrası gözler sonuç sorgulama ekranına çevrildi. Yerleşmeye hak kazanan adayların işe başlamaları için gerekli belgeleri, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Orman Genel Müdürlüğü internet adresinden (www.ogm.gov.tr) duyurulacak olup ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacak. Peki, OGM 3477 personel alım sonuçları açıklandı mı? Başvuruları KPSS puanına göre OGM personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, ayrıntılar.