Erzurum’da En Düşük Sıcaklık -30.8°C

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’de gerçekleşen en düşük sıcaklıkları açıkladı. Erzurum düne gece-30.8 ile yine listenin başında oldu.

Meteorolojinin gerçekleşen en düşük sıcaklıklar listesine bakıldığında; Erzurum’un Tekman İlçesi Hacıömer Köyü -30.8, Ardahan’ın Göle ilçesi 29, Erzurum’un Karaçoban ilçesi -27.2 ve Erzurum’un Horasan ilçesi -26.3, Ardahan Merkez -25.4, Erzurum’un Pasinler ilçesi -24.4 ve Erzurum Havalimanı -24.1 oldu.

Bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği, buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyretmesi ve rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor. Uzmanlar buzlanma, don ve çığ tehlikesi uyarısında bulunarak “Bölgemiz genelinde buzlanma ve don olayı ile dik ve eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi. – ERZURUM

Related Posts

Amerikalı rapçi NBA YoungBoy 13. kez baba olacağını duyurdu

25 yaşındaki Amerikalı rapçi NBA YoungBoy 13. kez baba olmaya hazırlanıyor.

Kosova’da Orman Yangınına Mehmetçikten Destek

Prizren’deki orman yangınında KFOR bünyesindeki Türk askerleri yerel yetkililerle müdahalede bulundu.

Irak’ta bir ilk gerçekleşti: Kadın partisi kuruldu

Irak’ta bir ilk gerçekleşti: Kadın partisi kuruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e ‘Eurofighter’ cevabı: Dilenme zahmetinde bırakmayız

Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangınları ile ilgili soruşturmaların devam ettiğini belirterek “İhmali olan varsa gereken yapılacaktır. Az da olsa sabotaj ve kasıtlar var. 1 Haziran’dan bu yana 149 şüpheli gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı” dedi. Erdoğan orman yangınlarıyla ilgili AFAD’ın 51 ilde teşkilatlanmaya gideceği bilgisini paylaştı. Özgür Özel’in Almanya’nın Eurofighter kararında etkisinin olduğuna dair iddiasına da değinen Erdoğan “Biz bundan rahatsız olmayız. Onları teşekkür dilenme zahmetinde bırakmaz kendilerini tebrik etmekten yüksünmeyiz. Yeter ki Türkiye partisi olmayı başarsınlar.” dedi.

Kızılırmak’a giren genç kayboldu

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde, Kızılırmak’ta kaybolan 28 yaşındaki Ahmet Şimşek için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Sınav çıkışı çiçeklerle karşılayan baba, yarışma programında da kızının arkasında durdu

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası babasının çiçekle karşıladığı Çimen Gülen, babasıyla yaşadığı duygusal anlarla gündem olmuştu. Gülen, şimdi de yarışmaya programına katıldı. 100 bin TL’lik ödül kazanan Gülen’in babası yarışmada da kızının arkasında durdu.