Fransa’yı sarsan olay: Cesedi bulunan çocuğun anneannesi ile dedesi tutuklandı

Fransa’da Kaybolan 2 Yaşındaki Emile Soleil’in Cesedi Bulundu

Fransa’nın Alp Dağları’nda 2023 yılında kaybolan 2 yaşındaki Emile Soleil, 9 ay sonra ölü olarak bulundu. En son sokakta tek başına yürürken görülen çocuğun bulunması için başlatılan çalışmalar beş gün sonra sonuçsuz kaldı.

Bir yürüyüşçü, kayak yaparken kafatasına rastladı ve çocuğun kıyafetleri yakında dağılmış halde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede kemiklere ulaşıldı ve polis karakoluna götürüldü.

Kemiklerin incelenmesi sonucunda çocuğun anneannesi Anne Vedovini (59) ve dedesi Philippe Vedovini (59) “kasıtlı cinayet” ve “ceset saklama” suçlamalarıyla tutuklandı. Ayrıca, şafak baskınıyla anneanne ve dedenin yanı sıra adı açıklanmayan iki şüpheli daha gözaltına alındı.

Fransız savcılar tarafından yapılan açıklamada, “Bu sabah Emile Soleil’in anneannesi ve dedesi ile iki yetişkin, Marsilya jandarmasının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İncelemeler devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

Anneanne ve dedenin avukatı Isabelle Colombani, tutuklamayı doğruladı ve soruşturmanın gelişmekte olduğunu belirtti.

Related Posts

ABD’li yeni Papa teknolojiye savaş açtı! Kilisenin asıl meselesi…

Katolik Kilisesi’nin Kuzey Amerika’dan seçilen ilk papası olan ABD’li 14’üncü Leo’nun Vatikan’da halka açık düzenlediği ilk pazar duasına 150 binin üzerinde kişi katıldı. Hz. Meryem’e adanmış olan Regina Caeli (Göklerin Meryem’i) duası nedeniyle Aziz …

Putin: Kiev’e herhangi bir ön koşul olmaksızın doğrudan müzakerelere İstanbul’da devam etmeyi öneriyoruz

Putin, Kiev’e herhangi bir ön koşul olmaksızın doğrudan müzakerelere devam etmeyi ve 15 Mayıs’ta İstanbul’da başlamayı teklif etiklerini belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, terör örgütü PKK’nın kongresini topladığına yönelik açıklamasını değerlendirirken, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun” dedi.

Avrupalı liderler, ateşkes talebiyle Ukrayna’da

Almanya, Fransa, İngiltere ve Polonya liderleri Rusya’ya, Ukrayna’da ateşkes ve müzakere masası çağrısı yapmak için Kiev’i ziyaret ediyor.

Meksika’dan Google’a dava

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, Google’a, ABD’de kullanılan harita uygulamasında “Meksika Körfezi” adını “Amerika Körfezi” olarak değiştirdiği gerekçesiyle dava açtıklarını duyurdu.

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.