Gamze Özçelik’ten Reshad Strik’e romantik kutlama: ‘Doğum günün kutlu olsun kalbim’


2017 yılında Umuda Koşanlar Derneği’ni kuran Gamze Özçelik, uzun süredir dünya çapında yardım çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Geçen haftalarda ikinci kez nikah masasına oturan 41 yaşındaki Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile dünyaevine girmişti.

“BİRLİKTE UMUDA KOŞMA ZAMANI”

Magazin gündemine bomba gibi düşen evlilik haberinin ardından Strik, Özçelik ile nikah törenlerinde çekilen kareleri yayınlamış ve eşine duygusal bir mesajla seslenmişti: “İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç ​​için elhamdülillah. Seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok iyi anlaşacağımız bir hayatımız olacak. inşallah cennette de biz beraber olacağız. Şimdi birlikte umuda koşma zamanı”

“ALLAH BİR ÖMÜR MUTLU ETSİN” Kısa sürede binlerce beğeni alan ünlü ismin gönderisine; “Allah bir ömür mutlu etsin, insanlığın bu zor günlerinde çiçek gibi açtınız”, “Birbirinize nasıl güzel yakışmışsınız” ve “Kadın hem doğru yolu, hem gerçek aşkını buldu. Allah yolunu bahtını açık etsin” şeklinde yorumlar yapıldı. Odatv.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx