Giresun’da Yangın: Maddi Hasar Oluştu

Giresun Espiye’de Çıkan Yangında Maddi Hasar Oluştu

Giresun’un Espiye ilçesinde meydana gelen yangın, samanlıkta başlayıp ahşap yapı ve eve sıçradı, maddi hasara neden oldu.

İlçeye bağlı Ericek köyünde Kaya Çelik’e ait samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, depo olarak kullanılan ahşap yapı ve eve sıçradı.

Yangının etkisiyle evde çıkan alevlere çevredeki vatandaşlar su ve toprak atarak müdahale etti ancak samanlık ve ahşap yapı tamamen yandı.

Yangında ne yaralı ne de can kaybı yaşanmadı, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü.

Öte yandan, ziyaret için köyde bulunan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti de olay yerine giderek çalışmaları yakından takip etti.

Related Posts

Düzce’de Cinayet: Şüpheli Tuvalette Yakalandı

Düzce’de Y.T., sağlık merkezi önünde Ahmet Karabulut’u vurdu; kaçtığı tuvalette yakalandı.

Çocuklara Eziyet İddiası: Üvey Ağabeyler Suçlanıyor

Diyarbakır’da 4 çocuğa üvey ağabeyleri tarafından eziyet yapıldığı iddia edildi. Baro suç duyurusunda bulundu.

Fethiye ve Marmaris’te Uyuşturucu Operasyonu

Muğla’da düzenlenen operasyonda 5 uyuşturucu şüphelisi tutuklandı, silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

İstanbul’da “Doğu Akdeniz-Karadeniz Konferansı” başladı

Ulusal Strateji Merkezi (USMER) tarafından düzenlenen “Doğu Akdeniz-Karadeniz Konferansı” İstanbul’da başladı.

Süper Lig’den Suudi Arabistan’a gitti

Suudi Arabistan ekibi Al-Okhdood, Kasımpaşa’da forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Gül’ü kadrosuna kattı.

Küçükçekmece’de Silahlı Kavga: 3 Gözaltı

Küçükçekmece’de silahlı kavgada yaralanan 2 kişi için 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.