İyi Parti lideri Dervişoğlu’ndan Halk TV operasyonuna sert tepki: Adalet, bir gün herkese lazım olacak!

İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: İktidar Adaleti Kullanıyor

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Halk TV’ye yapılan operasyon ve gazetecilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Dervişoğlu, iktidarın yargıyı kullanarak toplumu sindirmeye çalıştığını belirtti. Adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurgulayan Dervişoğlu, iktidarın kayırmacı bir tutum sergilediğini ifade etti.

Dervişoğlu, Türkiye’nin adaletsiz bir duruma sürüklendiğini dile getirirken, adalet duygusunun milleti birleştiren en önemli unsurdan biri olduğunu söyledi. Halk TV’ye yapılan müdahalenin tüm halka yönelik bir “yargı sopası” olduğunu belirten Dervişoğlu, basın özgürlüğünün demokrasi için vazgeçilmez olduğunu hatırlattı.

İYİ Parti Lideri, iktidarı uyararak yargının tüm vatandaşlar için tarafsız bir şekilde işlemesi gerektiğini vurguladı. Son olarak, Halk TV ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Açıklamanın tamamını okumak için tıklayın.

Related Posts

Süveyda’da Ateşkes sonrası Suriye Ordusu Çekiliyor

Suriye’nin güneyindeki Süveyda kentinde hükümet ile Dürzi gruplar arasında sağlanan ateşkesin ardından Suriye ordusuna bağlı birliklerin kentten çekilmeye başladığı bildirildi. Çatışmaların başlangıç nedeni ise Dürzilerin Bedevi Arap aşiretlerine ait araçlara el koyması oldu. Ateşkesin bozulduğu ve yeni çatışmaların patlak verdiği haberi de geldi.

İsrail’den Şam’daki Genelkurmay Başkanlığı karargâhının giriş kapısına hava saldırısı!

İsrail’den Şam’daki Genelkurmay Başkanlığı karargâhının giriş kapısına hava saldırısı!

Şam’a bağlı tanklar Süveyda’ya girdi: İsrail uçakları vurdu, ateşkese rağmen Şam güçleri ile Dürzi kuvvetler arasında çatışmalar sürüyor

Şam’a bağlı tanklar Süveyda’ya girdi: İsrail uçakları vurdu, ateşkese rağmen Şam güçleri ile Dürzi kuvvetler arasında çatışmalar sürüyor

‘Hanzala’ Gazze yolunda: Özgürlük Filosu İsrail ablukasını kırmak için yeniden harekete geçti

Özgürlük Filosu Koalisyonu, Gazze kuşatmasını kırmak için bu kez “Hanzala” (Handala) gemisiyle yola çıktı. Dün Sicilya’nın batısındaki Siraküza Limanı’ndan sloganlarla uğurlanan gemide, Avrupa Parlamentosu milletvekilleri Gabrielle Cathala ve Emma Fourreau’nun aralarında olduğu 16 aktivist var. İsrail’in haziran ayında “Madleen” gemisinde alıkoyup deport ettiği Yasemin Acar da ‘Hanzala’da yer aldı.

Hava açtı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti bir kez daha göründü

Ardahan’da ‘doğal mucize’ olarak nitelendirilen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti, yağmurun ardından havanın açmasıyla Karadağ sırtlarında belirdi ve sevinçle karşılandı.

Trump’tan suikast girişimine yönelik dikkat çeken ifade

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz 2024’te uğradığı suikast girişimine ilişkin, “Olmaması gereken hatalar yapıldı” dedi. Trump, Beyaz Saray’da, Fox News Televizyonu’nda program yapan oğlu Eric Trump’ın eşi Lara Trump’a suikast girişiminin yıl dönümü …