Merih Ermakastar’dan Serdar Ortaç açıklaması: Toparlarsa acayip parçalar yapar!

Son olarak Kanal D’nin final yapan dizisi ‘Yargı’da rol alan ünlü müzisyen ve oyuncu Merih Ermakastar, ‘Daha İyi Bir Yarın’ın galasına katıldı.

Gazetecilerle bir araya gelen 49 yaşındaki Ermakastar, aslında hayatında müzisyenlikten önce oyunculuğun olduğunu söyledi.

“OYUNCULUKTA 40’INCI YILIM”

1982 yılında çekilen, başrollerini Orhan Gencebay ile Gülşen Bubikoğlu’nun paylaştığı Leyla ile Mecnun filminin setinde 7 yaşındayken oyunculukla tanıştığını anlatan Ermakastar, şu ifadeleri kullandı:

7 yaşında başladım oyunculuğa ve şimdi oyunculukta 40’ncı yılım desem inanır mısınız? Leyla ile Mecnun’daki küçük Mecnun benimdim. Benim oyunculuğa uzun bir ara vermem Serdar Ortaç’la oldu. On sene uzak kaldım o dönem, ayda 20 sahne yapıyorduk. Oyunculuğa vakit kalmıyordu.

“SERDAR GÖZ ÖNÜNDE OLDUĞU İÇİN DİKKAT ÇEKİYOR”

Ünlü isim, ayrıca yakın dostu Serdar Ortaç’ın, geçtiğimiz günlerde sahneye alkollü çıkmasıyla ilgili de konuştu.

“İnişli çıkışlı dönemlerimiz olabilir” diyen oyuncu, “Serdar biraz fazla göz önünde olduğu için fazla göze batıyor bence” açıklamasında bulundu.

Sözlerine, “16 gündür alkol ve sigara içmiyor. Toparlarsa acayip parçalar yapar. Aşk acısı çektiğini düşünmüyorum. Sadece bu kötü alışkanlıklarından sıyrılması gerek” şeklinde devam eden Merih Ermakastar, arkadaşını savundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx