Niğde’de kayıp motosikletçiyi arama çalışmaları 3. gününde

Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.

Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.

Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.

Related Posts

Avusturya’nın batısında küçük uçak düştü

Almanya’dan kalkan küçük uçak, Avusturya’nın Salzburg eyaletinde araziye çakıldı. Uçakta bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Atina’dan Libya taarruzu

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Yerapetritis, Türkiye ile Libya arasında, deniz yetki sınırlarının belirlenmesine ilişkin  27 Kasım 2019’da imzalanan anlaşmanın Tobruk merkezli Temsilciler Meclisi’nde onaylanmasını engellemek ya da en azından ertelenmesini sağlamak amacıyla Libya turuna çıkıyor.

TİP İzmir’den acil seferberlik çağrısı

Türkiye İşçi Partisi İzmir İl Örgütü, “Köyler boşaltılıyor, insanlar evsiz kalıyor, yürekler yanıyor. Bu yaşananlar bir doğa olayı değil; ihmaller zincirinin, hazırlıksızlığın ve derinleşen iklim krizinin sonucu olarak karşımızda duruyor. Yangınlar sadece ağaçları değil, suyu, toprağı, havayı; bir arada yaşama umudumuzu da tehdit ediyor” dedi.

Dünyanın merakla beklediği konuşma gerçekleşti: 1 saat süren görüşmede ne konuşuldu? ‘Trump küçük düştü’

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Trump, 1 saat süren görüşmenin ardından “hiç bir ilerleme” kaydedemediklerini açıkladı. Kremlin’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, Putin’in Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyeğini ifade ettiği aktarıldı. İngiliz basınında yer alan bir haberde, Trump’ın Putin tarafından “küçük düşürüldüğü” yorumunda bulunuldu.

AKP’li belediyeden yarım ton baklava, çeyrek ton fıstık alımı

AKP’li Şahinbey Belediyesi, doğrudan temin yöntemiyle yalnızca bir firmadan 560 kilo baklava ve 250 kilo fıstık aldı. Kamu kaynağından yapılan harcamanın toplamı 496 bin 800 TL oldu.

Netanyahu’nun oğlu Avner korktuğu için adını değiştirmiş

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun diğer oğlu Yair’in hak sahibi olmayan kişilere diplomatik pasaport verilmesiyle ilgili devam eden bir soruşturma kapsamında İsrail polis teşkilatının yolsuzluk suçlarıyla mücadele birimi “Lahav 433” tarafından ifadeye çağırıldığı bildirildi.