Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Putin misilleme hazırlığında! Rusya’ya saldırıyı DJ örgütlemiş

Ukrayna’nın Rus üslerine dronlarla düzenlediği Örümcek Ağı operasyonuyla stratejik bombardıman uçaklarının üçte birini hurdaya çevirdiği ortaya çıkarken, saldırının ardından dün Putin ve Trump ilk kez telefonda görüştü. Trump, “Putin, Ukrayna’ya misilleme yapacağını çok net ifade etti” dedi. Öte yandan Rusya’nın stratejik hava kuvvetlerine yıkıcı “Örümcek ağır” darbesini 37 yaşında Ukrayna kökenli Artem Timofeyev’in indirdiği de ortaya çıktı. Artem, Rusya’ya göç etmeden önce Kiev’de DJ’lik yapıyormuş.

Limak: Zeytinlerin ‘etrafında’ maden arıyoruz

SÖZCÜ’nün Muğla İkizköy’deki maden arama çalışmalarında zarar gören zeytinlikleri haberleştirmesinin ardından LİMAK’tan açıklama geldi.

O sloganın sahibi cezaevinde

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kurban Bayram’ı reklamlarında kullandığı “Soyadımız Türkiye” sloganının, tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e ait olduğu anlaşıldı.

Rusya, Ukrayna’da bir yerleşim yerini daha ele geçirdiğini duyurdu

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’daki Andreyevka yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu. Açıklamada, ayrıca son 24 saatte Ukrayna’ya ait 199 insansız hava aracının vurulduğu bildirildi. 

Fil markete girdi, ne var ne yok yedi! Dükkan sahibi sapanla kovaladı

Tayland’ın kuzeydoğusundaki Nakhon Ratchasima eyaletinde, Khao Yai Milli Parkı yakınlarında bulunan bir markete giren “Plai Biang Lek” adlı yaban fil, raflardaki atıştırmalıkları yedi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, dev filin yaklaşık 10 dakika boyunca dükkânda kalarak pirinç krakerleri ve tavuk yumurtalarını yediği görüldü. Market sahibi Ploy, fili sapanla kovalayarak dükkândan çıkardı.

MHP’nin bayramlaşma programı belli oldu: CHP yer almıyor!

MHP’de bayramlaşma programı belli oldu. Buna göre MHP ile DEM Parti arasında ikinci kez bayram ziyareti yapılacak. CHP ile ise yine görüşülmeyecek.