Ünlü şef CHP’ye katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’ne Yeni İsimler Katıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Hazer Amani ve Metin Özkan’a CHP rozetlerini takarak yeni üyeleri partilerine kazandırdı.

Zeybek, yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı, aydınlık yarınlara inanan iki değerli isim daha aramıza katıldı… Dünyaca ünlü şef Hazer Amani ve başarılı iş insanı Metin Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi’nde mücadele etme kararı aldı” ifadelerine yer verdi.

“Gururla Takdim Ettim”

Zeybek, CHP rozetlerini takdim ettiği yeni üyeler için şunları söyledi:

“Genel başkanımızdan aldığım yetkiyle, CHP rozetlerini kendilerine gururla takdim ettim. Dayanışmayla, emekle, sevgiyle büyüyoruz.

Her geçen gün daha çok insan, Cumhuriyet Halk Partisi’nde kendini buluyor. Çünkü biz, halkın partisiyiz. Çünkü biz, geleceği birlikte inşa etmeye kararlıyız. Hazer Amani’ye ve Metin Özkan’a hoş geldiniz diyoruz. Yolumuz açık, mücadelemiz kararlıdır. Birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Detaylı bilgi için Gökan Zeybek’in Twitter hesabını ziyaret edebilirsiniz: https://twitter.com/gokanzeybekCHP/status/1922370573860065698

Related Posts

CHP’li Günaydın’dan İmamoğlu’na yeni soruşturma açılmasına tepki: Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar

CHP’li Günaydın’dan İmamoğlu’na yeni soruşturma açılmasına tepki: Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar

ABD’li yeni Papa teknolojiye savaş açtı! Kilisenin asıl meselesi…

Katolik Kilisesi’nin Kuzey Amerika’dan seçilen ilk papası olan ABD’li 14’üncü Leo’nun Vatikan’da halka açık düzenlediği ilk pazar duasına 150 binin üzerinde kişi katıldı. Hz. Meryem’e adanmış olan Regina Caeli (Göklerin Meryem’i) duası nedeniyle Aziz …

Putin: Kiev’e herhangi bir ön koşul olmaksızın doğrudan müzakerelere İstanbul’da devam etmeyi öneriyoruz

Putin, Kiev’e herhangi bir ön koşul olmaksızın doğrudan müzakerelere devam etmeyi ve 15 Mayıs’ta İstanbul’da başlamayı teklif etiklerini belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, terör örgütü PKK’nın kongresini topladığına yönelik açıklamasını değerlendirirken, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun” dedi.

Avrupalı liderler, ateşkes talebiyle Ukrayna’da

Almanya, Fransa, İngiltere ve Polonya liderleri Rusya’ya, Ukrayna’da ateşkes ve müzakere masası çağrısı yapmak için Kiev’i ziyaret ediyor.

Meksika’dan Google’a dava

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, Google’a, ABD’de kullanılan harita uygulamasında “Meksika Körfezi” adını “Amerika Körfezi” olarak değiştirdiği gerekçesiyle dava açtıklarını duyurdu.