Varşova’daki Varşova Üniversitesi’nde meydana gelen baltalı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı. Saldırı sonucu ölen kişinin üniversite çalışanı bir kadın, yaralanan kişinin ise üniversitenin güvenlik görevlisi olduğu belirtildi. Güvenlik görevlisinin durumunun kritik olduğu bildirildi. Polis, saldırganı gözaltına aldı. Olayın saatle 18.40’ta gerçekleştiği ve saldırganın 22 yaşında Polonya vatandaşı olduğu açıklandı. Polonya basını, saldırganın kadının başını baltayla kestiğini aktardı.
Related Posts

Ekrem İmamoğlu genel başkanlara seslendi: Hepimize görev düşüyor, Türkiye’yi bir uçuruma sürükleyen bu iktidarı değiştirmemiz gerekiyor!
Ekrem İmamoğlu genel başkanlara seslendi: Hepimize görev düşüyor, Türkiye’yi bir uçuruma sürükleyen bu iktidarı değiştirmemiz gerekiyor!

Almanya’da orman yangınları: Beş gündür kontrol altına alınamadı
Almanya’nın Thüringen, Saksonya ve Brandenburg eyaletindeki orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yaklaşık beş gündür süren orman yangınları sıcak hava, rüzgar ve su temininin zorlaşması nedeniyle kontrol altına alınamıyor. Yanan alanın yaklaşık 2 bin 100 hektar olduğunu tahmin ediliyor.

Şehit annesinin yürek burkan isteği yerine getirildi
Isparta’da Sevinçbey köyünde yaşayan şehit annesi Remziye Çetin’in (86), ölünce cenazesinin askerlerin omzunda uğurlanması vasiyeti yerine getirildi.

Son Dakika… DEM Parti İmralı Heyeti’nin Öcalan’la görüşmesi sona erdi
DEM Parti, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Asrın Hukuk Bürosu avukatı Özgür Faik Erol’dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmeyi tamamlayarak İmralı’dan ayrıldığını bildirdi.

Semaver, nazarlık, halı: Türklerin eski eşyalarını topluyorlar
Strasbourg’daki Alsas Müzesi, 2027’deki açılışına hazırlanırken Türk toplumuna da çağrıda bulundu: “Kültürel mirasınızı paylaşın, göç hikayeniz yaşasın.”

Tekerlekli sandalyeyle hayata tutundu
Konya’da 7 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle 30 yaşına kadar evden çıkamayan Selvinaz Başoda (50), tekerlekli sandalye sahibi olunca yeniden hayata tutundu. O döneme kadar sadece arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldığını ifade eden Başoda, “30 yaşıma kadar da evde hapis hayatı yaşadım. Yıllarca bir odada yaşadım” dedi.