Yıldırım düşen doğal gaz hattında yangın söndü

Ağcabel Yaylası Yakınlarında Doğal Gaz Boru Hattına Yıldırım Düştü

Koyulhisar ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Ağcabel Yaylası yakınlarında bulunan ve Ordu-Giresun doğal gaz arzını sağlayan boru hattına, 2 gün önce akşam saatlerinde yıldırım düştü. Yaşanan olayın ardından yangın çıktı ve bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri ihbar üzerine sevk edildi.

Olay sonucunda 2 metrekarelik bir alanda etkili olan yangınla mücadele eden ekipler, çevrede güvenlik önlemlerini aldı. Yangın, 2 gün boyunca kontrollü bir şekilde devam etti ve hattaki gaz tükenince yangın söndü. Ekipler, boru hattının tamiratını gerçekleştirdikten sonra bölgede herhangi bir gaz sızıntısı veya sorun olmadığını bildirdi.

Related Posts

Avrupalı liderler, ateşkes talebiyle Ukrayna’da

Almanya, Fransa, İngiltere ve Polonya liderleri Rusya’ya, Ukrayna’da ateşkes ve müzakere masası çağrısı yapmak için Kiev’i ziyaret ediyor.

Meksika’dan Google’a dava

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, Google’a, ABD’de kullanılan harita uygulamasında “Meksika Körfezi” adını “Amerika Körfezi” olarak değiştirdiği gerekçesiyle dava açtıklarını duyurdu.

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

Gazze’de 65 binden fazla çocuk açlık nedeniyle ölüm riski altında: 40 gündür ekmeğe erişim yok

İsrail’in uyguladığı abluka nedeniyle Gazze’de 65 binden fazla çocuğun açlık kaynaklı ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi. Gazze’deki hükümetin medya ofisi yaptığı açıklamada “Bölgede 40 gündür hiçbir fırın çalışamıyor, halkın temel gıdası olan ekmeğe erişimi tamamen kesilmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ‘sessiz’ kaldı! Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulmalı…’

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenenin aksine terör örgütü PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ilişkin bir açıklama yapmadı. Özgür Özel’i ve İBB’yi hedef alan Erdoğan, “Sayın Genel Başkan’ın artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulması, ülkenin gerçek gündemine dönmesi gerekiyor” dedi.

Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

Aldatıldığını öğrenmişti: Genç kadın fare zehriyle öldürüldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir